Vivo X Fold 3 Pro’nun düşük fiyatlı versiyonu yakında geliyor

Çinli telefon markaları her yıl 618 alışveriş festivali için yeni akıllı telefonlarını, varyantlarını ve tekliflerini duyuruyor. Bu yıl da iQOO Neo 9S Pro, Oppo Reno 12 serisi, Honor 200 serisi ve Vivo S19 serisi gibi yeni telefonlar, yaklaşan alışveriş festivali öncesinde tanıtılacak. Bugün Vivo Başkan Yardımcısı Huang Tao, Weibo’da Vivo X Fold 3 Pro’nun düşük fiyatlı bir varyantının 618 promosyonu sırasında piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Huang Tao‘ya göre, Vivo X Fold 3 Pro‘nun piyasaya sürülmesinden bu yana, bu model pazarda yüzde 39’luk bir pazar payı elde etti ve eski Apple kullanıcılarının önemli bir kısmı bu katlanabilir ekranlı telefona geçti. Kullanıcılardan büyük övgü alan cihaz, yüzde 72’lik tavsiye oranıyla son iki yılın en popüler X serisi ürünü oldu.

Katlanabilir ekranlı telefonlara olan talebi karşılamak için Vivo, 618 promosyonu sırasında X Fold 3 Pro’nun yeni bir 12GB+256GB versiyonunu 6.999 Yuan (yaklaşık 983 dolar) başlangıç fiyatıyla piyasaya sürmeye karar verdi. Tao, bu girişimin katlanabilir amiral gemisi telefonları daha erişilebilir hale getirmeyi amaçladığını belirtti.

Vivo X Fold 3 Pro’nun düşük fiyatlı versiyonu yakında geliyor

Ayrıca Vivo, 24 ay faizsiz taksit imkanı sunacak ve günlük ödemeler 9,7 Yuan (yaklaşık 1,36 dolar) kadar düşük olacak, bu da tüketicilerin bu yüksek kaliteli katlanabilir telefona daha kolay sahip olmasını sağlayacak. Bunun yanı sıra Vivo, bazı modellerde 1.400 Yuan’a (yaklaşık 197 dolar) kadar takas teşvikleri ve bazı modeller için 0 Yuan’lık takas seçeneği sunacak, bu da tüketicilere daha fazla seçenek tanıyacak.

Şu anda, Vivo X Fold 3 Pro piyasada mevcut olan tek Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili katlanabilir telefon. Çin’de 16GB+512GB ve 16GB+1TB seçenekleriyle sırasıyla 9.999 Yuan (yaklaşık 1.407 dolar) ve 10.999 Yuan (yaklaşık 1.548 dolar) fiyatlarıyla siyah ve beyaz renklerde bulunuyor.

Yeni Vivo X Fold 3 Pro varyantının, özellikle uygun fiyatı ve cazip ödeme seçenekleriyle, katlanabilir telefonlara olan ilgiyi daha da artırması bekleniyor. Bu yeni sürüm, tüketicilere yenilikçi ve kullanışlı bir teknoloji deneyimi sunarken, aynı zamanda Vivo‘nun pazardaki konumunu daha da güçlendirecek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir