Taekwondo’da dan sınavları heyecanı başladı

2024 Paris Olimpiyatlarına çok az bir süre kala faaliyetlerini diğer federasyonlar gibi sonlandıran Taekwondo Federasyonu bu aradaki zamanı dan sınavlarına ayırdı.

Her yıl yaz döneminde gerçekleştirilen siyah kuşak ve dan sınavları 5-6-7 Temmuz tarihlerinde Ankara’da, 6-7 Temmuz tarihlerinde İstanbul ve İzmir’de, 6 Temmuz tarihinde ise Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kırklarerli, Konya, Mersin, Ordu ve Zonguldak’ta gerçekleştirilecek. Sınav sonuçlarına göre Dan sınavlarını geçenler bir üst kuşakta yer alacak.

Metin Şahin: Herkes gözünü Olimpiyat oyunlarına çevirmiş durumda

Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, önlerinde önemli bir imtihanın bulunduğunu belirterek, “Herkes gözünü Paris’te yapılacak olan Olimpiyat oyunlarına çevirmiş vaziyette. Biz de aynı şekilde o heyecanı yaşıyoruz. Milli takımımız yaptığı çalışmalarla Paris’e sıkı bir şekilde hazırlanıyor. İnşallah bu Olimpiyatlarda da madalyalarla vatandaşlarımızı sevindirip ülkemize gururlu şekilde döneceğiz” dedi.

Öte yandan Başkan Şahin “Ancak bütün sporcularımızın merakla beklediği siyah kuşak ve dan sınavlarını 11 ilde gerçekleştireceğiz. Herkese başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir