Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı akıma İsrail’den destek!

  • HABER7 / ÖZEL

İsrail ve Filistin arasında başlayan savaş, tüm dünyanın gündeminde. Ümit Özdağ’ın kurduğu Zafer Partisi mensupları ise ‘Biz Türküz, Filistin diye bir davamız yok’ başlığı altında Türkçülük akımı başlattılar.

Ümit Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı akım İsrail’de destek gördü. Birçok İsrailli hesap eş zamanlı olarak Türkçe paylaşımlar yaparak akıma destek oluyor. Akımın İsrail medyasında yer edinmesi, ‘Özdağ içeriden, Siyonistler dışarıdan’ yorumlarına neden oldu.  

TEPKİ GÖRDÜ

Ümit Özdağ’a yakın isimlerin başlattığı akım İsrail’de destek gördü. İsrailli bir hesabın, ‘Biz Türküz, Filistin diye bir davamız yok’ başlığı altında paylaşılan gönderileri “Türk milliyetçileri, Filistin meselesinin kendilerini ilgilendirmediğinin reklamını yapıyor. Bunların hepsi Müslüman kardeşlerin destekçisi Cumhurbaşkanı Erdoğan değil” sözleriyle tekrar paylaşması tepki gördü.

Birçok İsrailli hesap eş zamanlı olarak Türkçe paylaşımlar yaparak akıma destek oluyor. Akımın İsrail medyasında yer edinmesi, ‘Özdağ içeriden, Siyonistler dışarıdan’ yorumlarına neden oldu. Bunun üzerine ‘Biz Türküz, Filistin diye bir davamız var’ akımı başlatıldı. Akım kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

 

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir