Nihat Kahveci’den Lille maçı yorumu: Bu futbol elemeye yetmez

Haber Merkezi

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano’yu evinde 2-1 mağlup ettiği maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kontraspor YouTube kanalında açıklamalar yapan Nihat Kahveci, iki maçın da en iyi oyuncusunun Boşnak forvet Edin Dzeko olduğunu belirtti.

“LİLLE’İ ELEMEYE YETMEZ”

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu hakkında da açıklamalarına yer veren Kahveci, bu futbolun Lille’i eleyemeye yetmeyeceğini vurguladı.

Oosterwolde’yi sol bekte beğenmediğini dile getiren Kahveci, Ferdi’yi ise ön tarafta iyi bir performans çizdiğini belirtti.

Maçın kırılma anının 25.dakika’da Livakovic’in kurtardığı pozisyon olarak değerlendiren Nihat Kahveci, “Golü yeseydi skor 2-0 olacaktı. Yediği ilk golde yapacak hiçbir şey yok. Kaleciye bir şey denemez.” dedi.

“NEDEN GİTTİ DİYE SÖYLEYEMEZ”

Maçtaki Krunic’in performansını beğenmeyen Kahveci, “Krunic’in artık valizini toplayıp uçağa binip gitse, kimse neden geldi, neden gitti diye söylemez” şeklinde konuştu.

“ÇOK İYİ DEFANS YAPILMASI LAZIM”

Lille’in Fenerbahçe’den daha hazır durumda olduğunu belirten Kahveci “Fransa’da atletik takımlar beni endişelendiriyor. Rennes maçlarında görmüştük. Bu maçlarda çok iyi defans yapılması lazım. Atletik ve fizik yapısı iyi bir takım var karşımızda.” dedi.

KÖTÜ OYNAYAN ISLIKLANIR

Boşnak orta saha Krunic’in belki de son maçı olduğunu dile getiren Kahveci, “Top kaybında seyirci de tepki gösterdi. Değişiklikle Mourinho da gerekeni yaptı. Kötü oynayan oyuncu ıslıklanır, iyi oynayan alkışlanır. Krunic, geldiği günden beri gösterdiği performansla ıslıklanmayı hak etti.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir