Konya’da genç kadın KADES sayesinde kurtarıldı, şüpheli şahıs emniyet tarafından serbest bırakıldı

Konya’nın Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi’ndeki bir sitede, 7 Mayıs günü sabaha karşı 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, G.D. evde uyurken kapı çaldı. Gelen kişinin kız kardeşi olduğunu düşünüp kapıyı kontrol etme gereği durmayan genç kadın, hayatının şokunu yaşadı.

Kapı açılır açılmaz İsa A. genç kadına tekme ve yumruk atarak içeri girdi. İsa A. zorla çocuğu G.D.’nin kucağından aldı. Şahıs, G.D.’nin annesinin bulunduğu odanın kapısını da tekmeledi. Genç kadın o sırada hemen KADES uygulamasından yardım çağırdı.

KONUMUNU BİLDİRDİ

İsa A. bu esnada “Karakola düşersem ikinizi de sağ bırakmayacağım. Benimle beraber gelmezsen seni öldürürüm” sözleriyle G.D.’ye tehditler savurdu. İsa A., G.D. ile birlikte 5 aylık çocuğunu da alıp zorla araca bindirerek siteden uzaklaştı. G.D. yolda giderken zaman kazanmak için tansiyonunun düştüğünü ve çorbacıya gitmek istediğini söyledi.

KADES YAKALATTI EMNİYET SERBEST BIRAKTI

Sabah’ın haberine göre, çorbacıya giren G.D. ablasına canlı konum attı. Polis canlı konumu da takip ederek genç kadın ve bebeğini gittikleri otelin girişinde kurtardı. İsa A. gözaltına alındı. Talihsiz kadın emniyetteki ifadesinde, ‘Daha yiyeceğin dayağı yemedin. Şimdi otele gideceğiz’ dediğini aktarırken İsa A. emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir